fbpx
Sari la conținut

Salvați Copiii

Înca din 1990 Salvați Copiii a avut ca scop apărarea și promovarea drepturilor copiilor.

Împreună am reușit să investim aproximativ 6 milioane de euro în dotarea maternităților și am reușit să ajutăm la supraviețuirea a peste 100.000 copii. Dorim să continuăm împreună această cauză pentru a oferi tuturor copiilor o șansă la viață.

Datorită efortului depus de catre Salvați Copiii impreună cu oamenii minunați care s-au alăturat cauzei am reușit să reducem vizibil rata mortalității infantile. Nu este însă suficient, țara noastră se află printre primele locuri din Uniunea Europeană când vorbim despre mortalitatea infantilă. Asta se datorează faptului că nou-născuții prematur au nevoie de foarte multă atenție și de echipament special pentru a câștiga lupta cu viața.

Ajută-ne să demonstrăm că fiecare copil contează alăturându-te cauzei noastre!

Înscrie-te la una din cursele evenimentului și luptă împreună cu noi pentru a dărui copiilor un “Bun venit” călduros pe lume. Prietenii te pot susține prin intermediul donațiilor. Doar împreună reușim să fim puternici!

Urmărește-ne pentru detalii despre înscriere: https://www.salvaticopiii.ro/ sau Facebook: https://www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania .

ro_RO