Salvați Copiii

Încă din 2016 participăm la Semimaratonul București pentru șansa la supraviețuire a copiilor născuți prematur. Iată ce am realizat împreună cu toți cei care au ales să se alăture cauzei noastre:

•    În anul 2019, 520 de alergători au făcut parte din echipa Salvați Copiii și au reușit astfel să strângă o sumă record, de 35.000 de euro, folosită pentru achiziționarea unui ventilator neonatal de ultimă generație pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București. Acest echipament oferă o șansă la viață pentru cel puțin 120 copii pe an.

•    La ediția din 2018 s-au înscris în echipa Salvați Copiii peste 120 de alergători, care au contribuit la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

•    În 2017, suma strânsă de alergătorii Salvați Copiii, voluntari și companii aproape s-a dublat și un ventilator de suport respirator în valoare de 17.000 euro a fost donat Maternității Bucur din capitală.

•    În 2016, echipa Salvați Copiii a fost formată din peste 200 de alergători care au reușit să strângă 10.000 euro, fonduri folosite pentru dotarea Maternității Giulești din București cu un incubator de transport vital pentru supraviețuirea bebelușilor născuți prematur.