fbpx
Sari la conținut

Asociația HELP Autism

Timp de 12 ani, Help Autism a fost alături de peste 3000 de copiii cu autism și familiile acestora în cadrul celor 8 centre din București, Suceava și Târgoviște și la domiciliu. Am susținut, orientat și conturat evoluția lor. 1 din 44 copii primesc un diagnostic pe viață, conform raportului CDC 2021. În echipa Asociației Help Autism gândim permanent un mix de terapii care să-I ajute să-și atingă și depășească potențialul. Pentru familiile copiilor și tinerilor cu autism oferim tot sprijinul necesar pentru un parcurs liniștit, în siguranță: asistență socială, consiliere psihologică, suport în strângerea de fonduri necesare programului de recuperare, formare în terapiile specifice copiilor lor. În ciuda diagnosticului, Help Autism oferă o călătorie plină de speranță spre șansa unei vieți echilibrate.

Asociația Help Autism este astăzi cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. (https://helpautism.ro/)

Ghidăm pașii copiilor cu minți aparte de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Suntem alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visăm pentru ei, luptăm pentru ei, construim pentru noi.

Am înțeles că Semimaratonul București este mai mult decât o cursă, este o aventură de viață. Provocarea noastră, a Help Autism, este să facem din această aventură personală un bine. Vino în #echipaHelpAutism la Semimaraton pentru a construi împreună cu noi o lume în care mințile diverse să fie primite cu inimi deschise.

Află aici cum bătăile pe minut se transformă în inimi deschise pentru mințile diverse https://echipa.helpautism.ro/

ro_RO