fbpx
Sari la conținut

Aleargă şi dă speranţă! Aleargă şi dă încredere! Aleargă şi dă-le copiilor abandonaţi şansa unei vieţi mai bune!

Copiii instituționalizați au nevoie de tine. Sunt răniţi, sensibili şi nesiguri. Aleargă şi strânge bani pentru ca ei să meargă la psihoterapie!

Anul acesta se fac 10 ani de când am pornit în misiunea de a susţine pe termen lung copiii şi tinerii instituţionalizaţi şi din medii defavorizate. Peste 10.000 de voluntari ni s-au alăturat în acest timp astfel încât să le oferim acestor copii sprijinul de care nici nu ştiau că există. Voluntarii merg săptămânal la ei, îi văd şi îi ascultă, îi încurajează, îi sprijină în procesul educaţional şi îi înscriu la cursuri potrivite cu abilităţile şi interesele lor, de la sporturi, muzică sau desen la consiliere vocaţională şi cursuri de calificare pentru cei mai mari.

Copiii abandonaţi se luptă însă şi cu rănile sufleteşti. Mulţi dintre ei au suferit traume greu de povestit, darămite de trăit. Au simţit abandonul, instituţionalizarea, abuzurile. Simt constant singurătate, lipsă de încredere şi au probleme în a-şi înţelege şi gestiona emoţiile.

Copiii şi tinerii din sistemul de protecţie au nevoie de sprijin ca să depăşească suferinţele cumplite trăite. Au nevoie să meargă la şedinţe de psihoterapie, astfel încât să depăşească traumele trăite, să înveţe să-şi gestioneze emoţiile, să se integreze cu succes în societate şi să ducă o viaţă demnă, aşa cum merită.

Înscrie-te şi aleargă în echipa Ajungem MARI pe 11-12 mai 2024. Devino fundraiser pentru copiii abandonaţi şi dă-le şansa la o viaţă cu mai mult bine.

1 şedinţă de psihoterapie pentru 1 copil costă 150 de lei. Pentru 1 lună de terapie e nevoie de 600 de lei, 1800 pentru 3 luni sau 3600 pentru 6 luni de terapie. Tu decizi cât vrei să strângi. Orice donaţie aduce un plus în vieţile acestor copii.

 

Vino în echipa Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon 2024

 

Copiii au nevoie şi de tine ca să meargă mai departe. Devino fundraiser Galantom şi convinge-ţi prietenii să te susţină cu încurajări însoţite de donaţii online.

Iată paşii pe care îi ai de urmat:

  1. Înscrie-te la una dintre cele 3 curse de la Bucharest Half Marathon (Fun Race 2,5 km, cursa de 10 km, ştafetă 3×7 km, cursa de 21 km) aici: OMV Petrom Bucharest Half Marathon – Semimaratonul Bucuresti (bucuresti21km.ro).
  2. Devino fundraiser Galantom – completează acest scurt formular online – Devino fundraiser Galantom (google.com) – şi trimite o fotografie cu tine la adresa alina@ajungemmari.ro, pentru ca noi să îți creăm pagina dedicată campaniei de strângere de fonduri.
  3. Vorbește-le rudelor, prietenilor, cunoscuților despre cauza ta şi convinge-i să doneze, astfel încât cursa ta să devină un eveniment complex, de alergare şi fapte bune.

Îţi mulţumim pentru că eşti parte din mai binele copiilor instituţionalizaţi! Fiecare şedinţă de psihoterapie vine cu un plus în vieţile lor.

 

Despre Ajungem MARI

Cel mai mare program socio-educațional implementat la nivel național de Asociația Lindenfeld, Ajungem MARI susține pe termen lung copiii și tinerii din sistemul de protecție și din medii defavorizate pentru a ajunge adulți responsabili și independenți.

Forța organizației este reprezentată de voluntari. Peste 1.400 de voluntari lucrează săptămânal cu 3.000 de copii şi tineri din centre de plasament, centre de zi, case şi  apartamente de tip familial.

În cei aproape 10 ani de activitate am sprijinit 3.000 de copii, dintre care 347 dintre ei au urmat şedinţe de psihoterapie.

ro_RO