fbpx
Sari la conținut

Aleargă pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!
Sprijinul tău se transformă în ședință de psihoterapie și vindecare pentru copiii abandonați.
Prin efortul tău, le dai încredere în ei și într-un viitor mai frumos, pe care îl merită!

Programul educațional Ajungem MARI al Asociației Lindenfeld susține pe termen lung copiii și tinerii instituționalizați și din medii defavorizate pentru a AJUNGE MARI, adulți responsabili și independenți.

Cu ajutorul unei echipe mari de voluntari si specialisti, încercăm să reducem trauma provocată de abandonul sau separarea de familie.

Despre Ajungem MARI

Prin programul Ajungem MARI susținem constant, de aproape 8 ani, 2.500 de copii și tineri din centre, căsuțe și apartamente de tip familial din București și 24 de județe. E un program posibil cu sprijinul a peste 1.400 de voluntari, care îi vizitează săptămânal pe copii pentru sesiuni de pregătire școlară sau ateliere creative sau de cultură generală. 

Odată ce îi cunosc pe copii și se apropie de ei, le observă talentele, pasiunile și nevoile și îi înscriu la cursuri vocaționale, logopedie, psihoterapie, consiliere vocațională și cursuri de calificare.

Voluntarii devin prietenii și eroii copiilor. De multe ori pentru prima oară în viață, acești copii se simt văzuți, ascultați, încurajați și simt că nu mai sunt singuri.

Aleargă pentru terapia copiilor separați de familie!

Sprijinul voluntarilor este fantastic, însă pentru copiii care au trecut prin experiențe traumatizante (abuz fizic, abuz sexual, abandonul părinților, neglijență, separare de familie și de frați, instituționalizare), este nevoie de specialist care să poată vindeca aceste traume prin sedințe de psihoterapie.

Cu sprijinul tău, vrem să ajutăm cât mai mulți copii și tineri instituționalizați să își înțeleagă și conștientizeze emoțiile, să învețe să le gestioneze, să devină mai rezilienți, să comunice mai bine și să capete încredere în ei.

Costul pentru o ședință de terapie pentru un copil este de 110 de lei. Cu 440 de lei acoperim costul pentru o lună de tarapie pentru un copil. 

În prezent, putem oferi psihoterapie pentru 50 de copii și tineri, dar mult mai mulți au nevoie de sprijin.

Devino fundraiser pe platforma Galantom!

Copiii au mare nevoie de super-eroi! Înscrie-te ca fundraiser Galantom și invită-ți prietenii să te încurajeze cu donații pentru terapia copiilor din centrele de plasament!

Îți poți propune să strângi suma necesară pentru 1, 2, 3 sau mai multe luni de psihoterapie. După ce au trecut prin experiențe atât de dure și triste, acești copii au nevoie de sprijin și încurajare pe termen lung. Însă, odată ce capătă încredere în ei și realizează ce rezultate frumoase pot avea, sunt de neoprit!

Ca să devii fundraiser, separat de înscrierea la marathon, te rugăm să completezi acest scurt formular online.

Vom crea pagina ta de super-erou pe platforma Galantom și tot ce trebuie să faci este să postezi link-ul pe rețelele sociale și să îți inviți prietenii să doneze pentru copii.

Bucuria de la linia de finish va fi și mai mare când vei ști că prin efortul tău ai daruit unui copil șanse pentru o viață împlinită!

Mulțumim din suflet pentru susținere!

_____________________________

Poți găsi mai multe detalii în prezentarea programului Ajungem MARI și raportul de activitate 2020, unde vei vedea cu câtă înțelepciune utilizăm resursele pe care sponsorii ni le încredințează.

Ne-am bucura să îți povestim mai multe despre activitatea noastră în sprijinul copiilor!

Daca vrei să te alături, scrie-ne un e-mail scurt la office@ajungemmari.ro și te vom susține să devii eroul copiilor noștrii!

ro_RO