fbpx
Sari la conținut

Alergi și pui SPERANȚA în mișcare!

Împreună construim SPITALELE SPERANȚEI

Fii parte din #TeamHOSPICE pe 13 și 14 mai la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON 2023. Fii parte din echipa care pune pașii de alergare la temelia construirii a două noi spitale destinate furnizării serviciilor de îngrijire paliative. 2023 este anul în care HOSPICE își concentrează eforturile de fundraising pentru strângerea de fonduri necesare construirii celor două noi spitale ale SPERANȚEI: unul la Adunații Copăceni pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, iar unul la Brașov. Acest lucru este posibil datorită sprijinului oferit de OMV Petrom, compania finanțează cu peste 7 milioane de euro costurile operaționale aferente anului 2023, în beneficiul a circa 5.000 de pacienți.

În cei 30 de ani, HOSPICE Casa Speranței a adus alinare și speranță pentru peste 45.000 de pacienți, copii și adulți cu boli incurabile, dar și pentru peste 100.000 de aparținători. Iar cele două spitale sunt calea prin care SPERANȚA poate să ajungă la cei mulți care au nevoie de îngrijire paliativă. Toate serviciile sunt oferite gratuit și necondiționat.

Aleargă pentru SPERANȚĂ!

Înscrie-te la una dintre curse pe http://team.hospice.ro/. Dă-le de veste prietenilor tăi și roagă-i să te susțină. Cu ajutorul vostru, îngrijirea paliativă continuă să aducă alinare și demnitate în viețile celor încercați.

Intră pe http://team.hospice.ro/  sau urmărește-ne pe paginile noastre sociale pentru a vedea cum poți face parte din cea mai mare comunitate de alergători din România care susține o cauză umanitară.

Te așteptăm în ziua cursei la cortul HOSPICE din Piața Constituției să facem împreună pași mari pentru speranță.

Pentru orice informație despre competiție și modalitățile de participare și de susținere, ne poți contacta

prin e-mail la ana.sulea@hospice.ro sau la numărul de telefon 0737 300 895.

ro_RO