fbpx
Sari la conținut

Asociatia Touched Romania


Asociatia Touched Romania previne abandonul copiilor ajutand mamele si copiii in dificutate sa ramana impreuna si sa se reintegreze in societate. In cei 10 ani de realizari frumoase, Touched Romania a organizat o serie de programe sociale care vin in ajutorul mamelor si copiiilor in dificultate, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale:

  • Centrul Maternal Casa Agar – a ajutat peste 180 de femei si 200 de copiii in dificultate, victime ale violentei in familie, saraciei si excluziunii sociale sa se reintegreze in societate.
  • Programul de voluntariat in spitale si institutii pentru copii- Voluntari pentru destine, alina suferinta copiiilor grav bolnavi sau abandonati in spitale si institutii din Bucuresti.
  • Programul de asistenta maternala « Suflete micute » sprijina un grup de asistente maternale si copii printr-un program educational, oferind sansa copiilor sa creasca in sanul unor familii, avand o copilarie linistita.
  • Programul « Gradinita pentru toti copii » sprijina copiii care provind in familii sarace, monoparentale si ii ajuta sa mearga la gradinita si sa se integreze mai usor in comunitate.
  • Apartamentul de tranzitie – ofera adapost familiilor monoparentale in dificultate.
  • Centrul de Consiliere si Reintegrare sociala – ofera consiliere emotionala si juridica si un program de reintegrare socio-profesionala pentru femeile abuzate sau victime ale violentei domestice.

touched_caritate

ro_RO