fbpx
Sari la conținut

Despre Asociatia Magicamp

MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor diagnosticati oncologic si a familiilor lor. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor cu diagnostic oncologic) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii cu diagnostic oncologic, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag.

În ultimii 5 ani, 500 de copii cu afectiuni oncologice, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag s-au jucat în tabăra MagiCAMP din Brănești, Dâmbovița.

Pentru ca am vazut si am simtit bucuria pe care tabara o aduce pe chipurile copiilor, incepand cu anul 2020 MagiCAMP isi propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care sa treaca pragul intr-un taram de poveste pentru o săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20.

Anual tabara isi deschide portile timp de 12 saptamani.
Extinderea taberei presupune construcția unui nou corp de clădire care să permită amenajarea de spații de cazare suplimentare, a unui depozit frigorific care să deservească bucătăria taberei, acoperirea piscinei existente.

Bugetul total al proiectului este 1.770.800 RON.

Mai multe depre MagiCAMP puteți afla de aici: www.magicamp.ro și de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

ro_RO