fbpx
Sari la conținut

Căutăm Alergătorul Oficial al Bucharest Half Marathon powered by Under Armour

Alergarea ne face mai buni. Ne învață că progresul se face doar prin muncă și ne ajută să empatizăm cu cei din jur și să apreciem efortul tuturor. Alergarea nu este doar despre kilometri. Este despre comunitate, despre sentimentul de apartenență, despre o încurajare primită de la un alergător necunoscut, când amândoi alergați în parc pe o ploaie ca-n filme.

Știm că fiecare alergător este un ambasador al acestui sport. Fiecare alergător are o poveste aparte, a drumului urmat pe acest drum.

De aceea căutăm Alergătorul Oficial al Bucharest Half Marathon 2021 într-o campanie semnată de Under Armour.

Ce înseamnă Alergător Oficial? Pe scurt, Alergătorul Oficial va fi VIP-ul competiției de 21 kilometri. Asta înseamnă că va lua startul alături de elitele cursei, va fi sub lumina “reflectoarelor” și va fi premiat cu un kit complet de alergare Under Armour (pantofi, șort, tricou).

Cum te poți înscrie: postează până pe 1 septembrie pe contul tău public de Instagram o fotografie care definește povestea ta ca alergător și scrie un text care să ne convingă că tu meriți să fii Alergătorul Oficial. Pune accent pe sinceritate și impresionează-ne. Apoi dă tag conturilor de Instagram @321sport și @kvantumsportromania ca să putem centraliza înscrierile.

Jurizare și anunțarea deciziei: Radu Restivan (321sport #RunningCulture) va alege Alergătorul Oficial al Bucharest Half Marathon 2021 și va anunța persoana selectată pe conturile de Instagram @321sport și @kvantumsportromania pe data de 2 septembrie 2021.

Under Armour este alături de comunitatea de alergare începând cu 2019, când a devenit partener tehnic pentru Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon.

ro_RO