Youtube

CURSA COPIILOR McDonald’s

McD Logo_fundal alb_AI9 pe verde

Data eveniment

Sambata, 13 Mai 2017 – Piața Constituției

Descriere eveniment

Cursa Copiilor este un set de curse de alergare dedicate copiilor, în cadrul OMV Petrom Bucharest Half-Marathon.

Pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 13 ani.

Tinerii cu vârsta de cel puţin 14 ani sunt invitaţi să se înscrie la Cursa Adolescentilor (2.5 km).

Locul startului: Piaţa Constitutiei

Temperatura probabilă: 26°C

Participarea este gratuită.

IMPORTANT! Inscrierea copiilor se face pe baza certificatului de nastere (copiei) si a adeverintei medicale care sa certifice faptul ca minorul este apt de efort fizic.

Reguli eveniment

Toti copiii sub 18 ani vor fi insoţiţi la inscriere de un părinte sau de un tutore, care va semna declaratia de alergare pe raspunderea adultului. Click pentru a deschide declaraţia

La inregistrare, parintii trebuie sa prezinte certificatul de nastere si adeverinta de sanatate sau avizul medicului, pentru a inregistra copiii in competitie.

Numai copiii care prezinta certificate de nastere vor putea fi premiati.

Toate documentele personale, certificate de nastere, acte de identitate nu vor fi pastrate de organizatori ci doar prezentate acestora si apoi returnate posesorilor.

Pentru cursa copiilor (0,8 -1,4 km) – pot participa copiii intre 0 si 13 ani.
Copiii de 6-13 ani vor alerga singuri.
Copiii de 0-5 ani şi cei cu dizabilitati vor fi însoţiţi de un părinte sau tutore/adult.

Copiii de 14 ani si de peste 14 ani, fara limita de varsta, sunt invitati sa participe la Cursa Adolescentilor – 2,5 km si se pot inregistra astfel:

  • Platind taxa de inregistrare pentru Cursa Adolescentilor sau
  • Dovedind prin declaratie din partea scolii sau a unei organizatii sportive (asociatie, federatie), care sa cuprinda sigla organizatiei si date de contact, inclusiv numele profesorului, semnatura si datele de contact ale acestuia, ca minorul face parte dintr-ul club sportiv, asociatie sau echipa si ca este calificat sa participe fara taxa la Cursa Populara, ce face parte din cadrul Semi-Maratonului Bucuresti.

Scolile, liceele si instutiile sportive sau educationale pot certifica si pot inregistra grupuri de copii la competitii prezentand documentele cerute anterior + aducand material reciclabil pentru fiecare copil in parte Inscrierea la Cursa Copiilor: inregistarea online este posibilă până pe 7 Mai.

Dupa aceasta data vom anunta pe site cate kit-uri de concurs disponibile mai exista (numar + tricou).

Numarul maxim de inscrieri: 3000

Restul de inscrieri posibile (diferenta de inscrisi pe site pana la maxim 3000) se face DOAR in ziua competitiei, sambata, 13 Mai, la Sport Expo, intre orele 7:30 si 11:00.

ATENTIE! CURSELE COPIILOR INCEP DE LA 10,30, pe categorii de varsta!

Click aici pentru programul complet. Ridicarea kit-urilor de concurs (tricou + numar) pentru Cursa Copiilor, atat pentru cei inscrisi online cat si pentru cei inscrisi la Sport Expo se face DOAR IN ZIUA COMPETITIEI, SAMBATA, 13 Mai, FARA EXCEPTIE, intre orele 7:30 si 11:00.

Avantajul celor inscrisi online este ca li se pastreaza kit-ul de concurs in ziua de sambata, 14 mai DAR DOAR pana la ora 10:00. Apoi, vor fi redistribuite celor prezenti si dornici sa alerge.