CURSA ADOLESCENȚILOR
Sâmbătă, 7 August 2021

Data eveniment

Distanța: 2.5km

Participă tineri între 13 și 19 ani

Timp limită: 1 oră de la startul oficial

Cursa nu este cronometrată electronic

Locație eveniment

Piața Constituției

Traseu cursă

IMPORTANT !

  • Înscrierea minorilor se face pe baza certificatului de naștere (copie) și a adeverinței medicale, care certifică abilitatea pentru efort fizic a minorului.
  • Copiii vor alerga singuri, fără părinte sau tutore/adult, cu excepția copiilor cu dizabilități.
  • Toți copiii vor fi insoțiți la înscriere și ridicarea kitului de concurs de un adult – părinte sau tutore, care va semna declarația de alergare pe propria răspundere.
  • Organizatorii nu păstrează documentele personale (certificat de naștere, act de identitate etc), ci doar le verifică și înapoiază imediat posesorilor.
  • Organizatorii pot solicita orice act sau declarație suplimentară consideră necesar.

Copiii si adolescenții se pot înscrie online până Duminică, 25 Iulie . După aceasta data vom anunța numărul de kit-uri de concurs (număr + tricou) disponibile pentru înscriere la Sport Expo.

Sâmbătă, 7 August, ziua competiției – Copiii se pot înscrie la Sport Expo DOAR în această zi, conform orarului oficial. Copiii înscriși online iși pot ridica kit-ul de concurs cu maximum 1 oră înainte de startul categoriei de vârstă la care participă. După aceasta perioada kit-urile neridicate vor fi redistribuite celor prezenți și doritori să alerge.

Reguli cursa