Youtube

Salvati Copiii Romania

Aleargă în Echipa Salvați Copiii la Semi-Maratonul București!

Copiii născuţi prematur au nevoie de ajutorul tău! Aleargă în Echipa Salvaţi Copiii la Semi-Maratonul Bucureşti şi ajută-ne să avem grijă împreună de viaţa acestor micuţi.

 

De ce să susții Salvați Copiii
Țara noastră are una dintre cele mai sumbre statistici privind mortalitatea infantilă în Europa: o rată de 8 la 1.000 de nou-născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. Un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 6 ore, astfel că în fiecare an pierdem aproximativ 1.500 de nou-născuţi. O treime dintre aceste decese ar putea fi prevenite prin dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante şi dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii.

Până acum, Salvaţi Copiii România a dotat 67 de maternităţi, din 37 de judeţe, cu aparatură medicală performantă, asigurând astfel supravieţuirea a 24.000 de nou-născuţi care au primit asistenţă medicală adecvată.

Datorită tuturor celor care au alergat în Echipa Salvaţi Copiii la Semi-Maratonul din 2016, am reuşit să strângem fondurile necesare pentru a cumpăra un incubator de transport performant pentru Maternitatea Giulesti. Echipamentul permite îngrijirea în condiţii de siguranţă a prematurilor născuţi în acest spital, dar şi a prematurilor şi bebeluşilor cu stare generală gravă care ajung aici, fiind transferaţi de la alte maternităţi lipsite de aparatura necesară.

 

Noi alergăm și anul acesta pentru a salva bebelușii. Arată și tu că îți pasă și ajută un copil să crească sănătos!

 

Cum te poți implica
Aleargă în Echipa Salvaţi Copiii!
Pasul 1: Îţi alegi cursa la care vrei să alergi.
Pasul 2: Noi te înscriem gratuit, îţi dăruim tricoul de alergare şi un scurt ghid de fundraising.

Fii sponsorul nostru!
Pasul 1: Comunică intern evenimentul în compania ta şi formează-ţi echipa.
Pasul 2: Alege un pachet de sponsorizare şi noi îţi înscriem echipa în competiţie, apoi te ajutăm să informezi alergătorii despre participarea la eveniment.

Dacă vrei să alergi în echipa Salvaţi Copiii sau să fii sponsorul nostru, ne poţi contacta la sustinator@salvaticopiii.ro sau telefonic, la 021.316.61.76.

Te aşteptăm să alergi alături de noi pentru dreptul la viaţă al copiilor!

 

http://salvaticopiii.ro/?id2=000200070012#Aleargă în Echipa Salvați Copiii la Semi-Maratonul București!.html

https://www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania

https://www.youtube.com/user/SalvatiCopiii