Youtube

Radu RESTIVAN

12791079_700171963419333_1671582740934141372_n

Intotdeauna mi-am dorit sa pot alerga maratoane, iar cand in sfarsit am reusit s-o fac… am decis ca este de datoria mea sa-i ajut pe altii sa faca si ei primul lor semimaraton. Caci bucuria adevarata sta in a darui. Asa a aparut #dela1la21, care a devenit cel mai mare si complex program de pregatire pentru primul semimaraton. Nu vreau sa dau cifre, insa cred ca foarte multi oameni si-au schimbat viata dupa ce au participat la antrenamentele echipei 321sport. Intre timp am alergat la competitii de renume international, insa nicaieri nu-i ca acasa: faptul ca sunt Ambasador al Bucharest Half Marathon este o bucurie sufleteasca imensa. Sper ca prin toate activitatile pe care le fac nu doar sa inspir oamenii sa faca sport, ci sa ii ajut sa faca primii pasi in aceasta directie”.

radu restivan

Radu Restivan este initiatorul comunitatii 321sport, in cadrul careia se desfasoara programul #dela1la21. Antrenamentele vizeaza oamenii care pot alerga foarte putin (1 KM), dar isi doresc sa termine primul lor semimaraton. Timp de aproximativ 4-5 luni, acestia participa la antrenamentele conduse de Radu si Flavia Matei, iar “testul final” se da intotdeauna la semimaratoanele organizate de Bucharest Running Club (semimaratonul din mai sau proba de semimaraton din cadrul maratonului din octombrie). In mai 2016 se va termina sezonul 3 al programului.

In acelasi timp, Radu este gazda serialului “Discover the World through its Marathons” prin care si-a propus sa arate intregii lumi cat de frumos este sa cunosti lumea alergand la maratoane de pe tot mapamondul. Episoadele filmate la maratoanele de la Berlin, Bucuresti, Atena si Viena sunt disponibile pe www.youtube.com/321sport. Datorita acestui serial, Radu a devenit Ambasador al celui mai mare circuit international de maratoane: Abbott World Marathon Majors (Tokyo, Boston, Londra, Berlin, Chicago si New York).