Youtube

Let`s Do It, Romania!

logo fond transparent

Let’s Do It, Romania! este cea mai mare miscare nationala, ce trateaza probleme de mediu si sociale legate de depozitarea deseurilor in mod ilegal prin aducerea la cunostinta a problemei catre toti locuitorii tarii si prin activarea comunitatilor si a milioanelor de oameni orientati spre actiune, cu o gandire pozitiva.

De ce o facem?

Valoarea actiunii

Daca depozitarea deseurilor nu este controlata si cuantificata, va fi dificil de estimat atat dimensiunea problemei, cat si impactul pe care aceasta o are asupra comunitatilor.

Implicarea comunitatii

Prin programe bine definite, comunitatile care isi doresc sa rezolve problemele de mediu pot mobiliza mai usor autoritatile si resursele locale, asigurand astfel o rata de succes mult mai mare privind dezpozitarea corespunzatoare a deseurilor.

Beneficii pentru sanatate

Pepozitarea necorespunzatoare a deseurilor si gropile de gunoi neconforme sunt un mediu propice pentru dezvoltarea de boli. Pastrand un mediu curat putem preveni raspandirea bolilor.

Protejarea mediului

Depozitarea neconforma a deseurilor polueaza solul, aerul si apa si afecteaza grav dezvoltarea florei si a faunei. Prin actiuni constante de ecologizare si constientizare contribuim la pastrarea unui mediu sanatos.