Youtube

Greenfield Residence dă verde la alergat

Încă din anii în care Greenfield Residence era doar un proiect pe hârtie, misiunea dezvoltatorului Impact Developer & Contractor SA a fost aceea de a promova un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, de a dezvolta un spațiu de locuit care încurajează mișcarea, sportul și comuniunea cu mediul înconjurător. De la aceste premize s-a născut Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure.

Greenfield Residence este cel mai mare proiect rezidențial din sectorul 1 al Capitalei, ansamblul cu un concept unic de locuire numărând în acest moment peste 4.000 de locuitori.

De-a lungul anilor, acțiunile Greenfield nu s-au rezumat doar la perimetrul ansamblului rezidențial, ci au susținut numeroase proiecte care pun pe primul plan interacțiunea pozitivă între om și natură, între modernitate și tradiții, între dezvoltare și conservare a mediului înconjurător. Pentru Impact D&C SA responsabilitatea socială reprezintă preocuparea și mai ales dorința de a întreprinde acţiuni care protejează şi îmbunătăţesc bunăstarea societăţii în ansamblu. Scopul final îl reprezintă crearea unei comunități de oameni sănătoși și responsabili civic.

Greenfield Residence s-a bucurat de la început de un interes ridicat din partea clienților datorită poziționării de excepție și facilităților oferite locuitorilor. Complexul se învecinează la numai 20 de metri, pe două din cele trei laturi, cu pădurea Băneasa și pădurea Tunari. Fiind încadrat de 900 de hectare de pădure, ansamblul este liniștit, cu valori medii ale zgomotului cu 55% mai mici decât cele din centrul orașului. Mai mult, aerul este de foarte bună calitate în comparație cu alte cartiere bucureștene.

Totodată, în fiecare an inițiem acțiuni de plantare de arbori, arbuști și alte plante ornamentale, urmare a strategiei asumate de a planta câte un copac pentru fiecare apartament construit. Tot la capitolul sustenabilitate ar trebui punctat faptul că deșeurile din complex sunt colectate selectiv, existând spații special amenajate pentru preluarea electrocasnicelor și a produselor electrice uzate.
Având deja câteva mii de locuitori, în complex există o școală privată, locuri de joacă, echipamente sportive pentru exerciții în aer liber. Ansamblul găzduiește și un supermarket, un salon de înfrumusețare și de întreținere și nu în ultimul rând un parc de 6.000 de metri pătrați, acesta fiind cel mai mare parc privat din sectorul 1.

Atentă la dezvoltarea și evoluția societății urbane de astăzi, compania noastră nu a putut să nu remarce un fenomen vizibil cu ochiul liber: alergarea, care devine din ce în ce mai populară în România. Un fenomen care te pune în competiţie cu alţii dar mai ales cu tine, cu propriile forţe, cu propriile limite. Și ce satisfacție poate fi mai mare decât aceea de a realiza că limitele nu erau acolo unde le credeai?

De aceea am ales ca începând din acest an, să fim un partener activ și de nădejde al Volkswagen Bucharest Half Marathon susținând și încurajând prin acțiunile noastre eforturile a mii de participanți și susținători ai acestora. Vom fi prezenți și noi la această sărbătoare a sportului, un eveniment de masă devenit emblematic pentru București.

Ne vedem la start!