Youtube

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage este o organizatie non-guvernamentala romaneasca, caritabila, non-profit, care are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti.

Fundatia Star Storage a fost infiintata pe data de 1 mai 2013, pe baza experientei de peste 11 ani a companiei Star Storage in dezvoltarea, sustinerea si implicarea activa in campanii de responsabilitate sociala cu efecte reale pozitive in societatea romaneasca.

Campania „Sangele este viata”, desfasurata de Fundatia Star Storage, este dedicata strangerii de fonduri ( ~ 200 000 euro) pentru achizitia de echipamente medicale performante, necesare in vederea pastrarii sangelui si produselor conexe in conditii optime, mai mult timp. Romania se confrunta cu doua probleme grave in ceea ce priveste nevoia de sange: cea a numarului mult prea mic al donatorilor de sange, dar si cea a nevoii de echipamente medicale moderne care sa permita pastrarea sangelui in conditii optime, o perioada indelungata.

Obiectivul campaniei “Sangele este viata” este de a asigura Centrului de Transfuzie Sanguina un mimim necesar de echipamente care sa deserveasca activitatea de recoltare, prelucarea si pastrarea sangelui, pentru beneficiarii actuali, dar mai ales viitori.

Mai multe detalii – aici.

fss_caritate