Youtube

(Română) Dezinfectați rufele cu Sanytol pentru a elimina mirosul neplăcut de transpirație

Dezinfectați rufele cu Sanytol pentru a elimina mirosul neplăcut de transpirație
În ciuda utilizării regulate a balsamului pentru rufe, este imposibil de îndepărtat mirosul specific de transpirație. Acest miros corporal rămâne impregnat în materialul hainelor, în special în zona axilelor, și poate fi destul de neplăcut și incomod.

Mirosul de transpirație este produs de glandele sudoripare apocrine întâlnite predominant în zona axilelor. Aceste glande secretă un lichid ce conține apă, lipide, feromoni și alte reziduuri metabolice, care produc acest miros caracteristic o dată ce intră în contact cu flora bacteriană de la suprafața pielii.

În cazul anumitor materiale textile sintetice, precum îmbrăcămintea sportivă, mirosul de transpirație poate persista o perioadă îndelungată, datorită compoziției acestora, fiind astfel dificil de îndepărtat cu o simplă spălare. Pentru a elimina bacteriile care cauzează mirosul neplăcut, acest tip de îmbrăcăminte trebuie dezinfectat.

În asemenea cazuri, Sanytol, gama expertă în dezinfecție, vă oferă un dezinfectant special conceput pentru haine, care prin formula sa cu triplă acțiune, elimină 99.9% din bacteriile, fungii și virusurile de la suprafața hainelor. Această formulă elimină mirosurille neplăcute prin distrugerea bacteriilor care le generează, distrugând în același timp și germenii care rămân în mașina de spălat, evitând astfel răspândirea lor, lăsând un miros plăcut.

Poate fi folosită cu orice tip de material, îmbrăcăminte sportivă, lenjerie intimă, materiale textile (prosoape, cearșafuri, țesături), haine de copii, textile care intră în contact cu animalele de casă, îmbrăcăminte purtată de persoanele bolnave…Este un miros proaspăt, care lasă o senzație de prospețime de durată asupra rufelor.

Produsul este indicat atât pentru haine albe, cât și pentru cele colorate. Poate fi folosit atât în timpul spălatului manual, cât și în timpul spălatului automat, cu orice tip de detergent pudră sau lichid. Produsul poate fi folosit la temperaturi scăzute, chiar și la 20ºC sau temperaturi ridicate.

Pentru spălatul manual, turnați 45 ml de dezinfectant în 4 litri de apă și lăsați formula să acționeze timp de 15 minute. Pentru spălatul automat, adăugați 90 ml dezinfectant în compartimentul special al mașinii de spălat. Este important să evitați folosirea balsamului, deoarece acesta poate interveni în procesul de eliminare al germenilor.

Pentru mai multe informații vizitați www.sanytol.ro