Youtube

Crosul Click! Sanatate

Click! Sănătate te invită la cea de-a VIII-a ediție a crosului Click! Sănătate
Te așteptăm să alergi duminică, 12 iunie, în Parcul Izvor. După șapte ediţii de succes la care au alergat peste 5.000 de persoane, redacția Click! Sănătate te invită să alergi alături de vedete pentru a susține un stil de viață sănătos.

Pentru că promovăm stilul de viaţă sănătos prin mişcare, indiferent de vârstă, anul acesta organizăm Cursa Populară, dar şi Crosul Familiei, eveniment la care pot alerga părinţii alături de cei mici pe un traseu special.

Cursa Populară

Înscrierile se vor face in ziua evenimentului pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar și din ziarele Adevărul și Click! din săptămânile anterioare evenimentului.

În intervalul orar 8.00-9.45 participanții trebuie să aibă pe lângă talonul de înscrieri și un act de identitate asupra lor. Startul se va da la ora 10.00, iar traseul va avea în total 3.819 km și va presupune trei ture de parc.

Vom premia locul 1, 2, 3 pentru următoarele categorii de vârstă la Cursa Populară:

a. Juniori – 3 categorii, băieți și fete

– de la vârsta de 10 ani până la 12 ani;
– de la vârsta de 13 ani până la 14 ani;
– de la vârsta de 15 ani până la 18 ani.

b. Seniori – 3 categorii, bărbaţi și femei

– de la vârsta de 19 ani până la 34 ani;
– de la vârsta de 35 ani până la 45 ani;
– de la vârsta de 46 ani până la 59 ani.

c. Veterani – bărbaţi și femei

– cu vârsta de sau peste 60 ani.

La Crosul Familiei sunt așteptați copiii însoțiți de părinți cu vârsta până la 10 ani. La ediția de anul trecut, peste 80 de copii au alergat fie de mână, fie în cărucioare alături de părinți, pe o distanță de 300 de metri. Înscrierile se vor face în intervalul orar 8.00-10.20, startul se va da la ora 10.30, iar traseul va avea 392 m.

Anul acesta vom oferi un premiu special pentru cea mai inedită/haioasă ținută.

Vă așteptăm ca și în anii trecuți cu zeci de premii, dar și cu surprize din partea noastră și a vedetelor. Haideți să alergăm și să ne distrăm împreună pentru sănătate!

Eveniment realizat cu sprijinul sponsorilor: Boiron, Celadrin și al partenerilor: Prima TV, Bucharest Running Club, Federația Română de Atletism, Primăria Municipiului București.