Youtube

ASOCIATIA CASTIGA VIATA

Alearga si CASTIGA O VIATA !! Pune STOP doar CANCERULUI!

Vino alaturi de echipa CASTIGA VIATA in Piata Constitutiei la maratonul organizat de Bucharest Running Club si ajuta la construirea si infiintarea Primului Centru de Psihoterapie si Nutritie oncologica “Lumea Copiilor”, pentru copiii care sufera de afectiuni oncologice.

Tot ce trebuie sa faci este:

  • Sa te inscrii la una din curse pe

http://www.bucuresti21km.ro/

  • Ia si prietenii cu tine!!

 

  • Impreuna contribuiti la cresterea calitatii vietii copiilor bolnavi de cancer.
  • Alerga si Castiga VIATA pentru copiii cu afectiuni oncologice care vor beneficia de serviciile Primului Centru de Psihoterapie si Nutritie Oncologica – “ Lumea Copiilor” si care va pune la dispozitia copiilor- centre de terapie prin arta, prin joc, servicii de nutritie personalizata, consiliere psihologica, toate sub atenta si discreta supraveghere a medicilor oncologi, pediatrilor, nutritionistilor, psihologilor specializati, si ai altor profesionisti din domeniu.

Ce trebuie sa stii despre Asociatia CASTIGA VIATA:

Afla mai multe despre activitatile si proiectele curente ale Asociatiei CASTIGA VIATA pe www.castiga-viata.ro si vezi cum lupta aceasta in fiecare zi pentru a ajuta la perfectionarea sistemului de educatie medicala din Romania implicandu-se in proiectele care privesc starea de sanatate a copiilor bolnavi de cancer din Romania.

Cu fiecare pas Castigi o Bucurie– noua campanie organizata de Asociatia Castiga Viata prin care se doreste strangerea de fonduri pentru construirea si amenajarea Primului Centru de Psihoterapie si Nutritie Oncologica pentru copii cu afectiuni oncologice – “Lumea Copiilor”.

Intra pe Echipa CASTIGA VIATA castiga-viata.ro/echipa  sau urmareste-ne pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata  pentru a crea cea mai mare comunitate de alergatori pentru noua noastra campanie:

 

Alearga si Castiga o Viata! Pune STOP doar CANCERULUI!

Te asteptam sa te inscrii direct pe  http://bucharest-marathon.com/registration  si alege la CAUZA SUSTINUTA: ASOCIATIA CASTIGA VIATA.

Dupa ce te inscrii, trimite-ne un mesaj pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata/ si noi iti dam gratuit, in ziua competitiei, Tricoul Echipei cu Logo-ul nostru.

Pentru orice informatie despre competitie si modalitatile de participare si de sustinere, ne poti contacta pe pagina de facebook pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata

, prin email: raluca.barzu@castiga-viata.ro sau la numarul de telefon 0726135171